Friday, June 4, 2010

Found this.....


..... picture of when I was in Reykjavík last autumn.... Just found it again and I loved it. The movement in it. The one high element sticking up from everyting else, the tremendous paste....


maybe it´s a "so 2007" image ?

2 comments:

  1. Det nye partiet som har overtatt i reykjavik vedtar nå å bygge ut Vatnsmyri - hva mener du om det? Jeg håper du har en mer hardtslående strategi på gang.

    ReplyDelete
  2. Jeg tror at disse store planene som driver og surrer rundt i Reykjavik ikke er lösningen akkurat nå. Det er mer viktig å se på de områdene som når står igjen etter krisen uten noen klare planer.

    Det er veldig mye fokus på fortetting i sentrum... men hva har fortettingen gjort for byen? Investorer som har styrt hele planleggingen og så når alt gikk i helvete så står byen jo igjen mye mindre tett enn för etter alt som var revet og skulle utbygges.

    Fortetting må tenkes på en helt ny måte og vi må bli mye flinkere og ta i bruk eldre bygg for nye programmer!-kunstskolen f.eks?

    Det å bygge i Vatnsmýri er greit nokk i seg selv men hvorfor skal det være en fokus når 40% af alle hjem p. Island sliter med å betale av husene/leilighetene sine og det står så mange tomme hus og nabolag over alt?

    Ja vi får håpe at min strategi blir litt mer fremtidsrettet og akutell. Jeg pröver i hvertfall!

    ReplyDelete